Utbildning

Här kan du anmäla dig till våra webbutbildningar. Introduktionsutbildning och redovisningsutbildning för ställföreträdare.

Du måste inte anmäla dig till båda utbildningarna på en gång, du kan välja den ena eller den andra. Du behöver inte ha någon särskild applikation men det är bra att inte ha en för gammal webbläsare.

Introduktion
Introduktionen riktar sig till dig som vill veta mer om vad uppdraget som god man eller förvaltare innebär generellt. Vad gör en god man? Vad ingår inte i uppdraget? Kvalifikationer, Årsredovisning, Arvode, Vad ska man tänka på?
Datum / tid - Introduktion

Redovisning
I utbildningen går vi igenom den redovisning som en god man/förvaltare ska göra årligen om man har uppdrag. Den riktar sig främst till dig som nyligen har påbörjat ett uppdrag eller vill veta mer om hur redovisningen ser ut innan du tar ett uppdrag.
Datum / tid - Redovisningsutbildning
Namn
E-post
Telefonnummer
Utbildningarna riktar sig till godemän och förvaltare som har eller är aktuella för uppdrag i någon av våra samverkans kommuner, uppge därför varför du vill gå utbildningen. Tex är god man/ har lämnat in intresseanmälan för uppdrag etc.
Du kommer att få mejl med information och en länk till webbutbildningen för det datum/tid du valt.
Anmäler du dig till båda utbildningarna kommer du att få två separata mejl.
Mejlet/ mejlen skickas till din angivna e-post tidigast en vecka innan utbildningstillfället du valt beroende på när du anmäler dig.
Vid förhinder vill vi att du meddelar oss.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles användarvillkor och säkerhetspolicy gäller.

Överförmyndare i samverkan

Postadress:
Kungsgatan 19 B
541 31 SKÖVDE

Telefon: 0500-49 88 60

e-post: ois@skovde.se

Samverkande kommuner

Bollebygd

 

Skövde

Falköping

  Svenljunga

Gullspång

  Tibro

Herrljunga

 

Tidaholm
Hjo   Tranemo
Karlsborg   Vårgårda
    Ulricehamn